ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ....!!!!!!!!!!!!

Ολοκληρώθηκε το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και αυτή τη φορά δε σημειώθηκαν επεισόδια, λόγω της φοιτητικής περιφρούρησης, η οποία δεν επέτρεψε στους κουκουλοφόρους να εισέλθουν στην πορεία.

"Θύματα" του συλλαλητηρίου για άλλη μια φορά κατέστησαν οι οδηγοί, αφού το κέντρο της Αθήνας έμεινε απροσπέλαστο για τουλάχιστον τέσσερεις ώρες.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν, ωστόσο στην πλατεία Συντριβανίου στη Θεσσαλονίκη, όπου ομάδα αναρχικών, η οποία είχε καταλάβει το δρόμο και έβαλε φωτιές σε κάδους απορριμάτων, πέταξε μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και οι κουκουλοφόροι βρήκαν καταφύγιο, για άλλη μια φορά, στο χώρο του πανεπιστημίου.

Οι φοιτητές, πάντως, αποφάσισαν νέο γύρο καταλήψεων από τη Δευτέρα, πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Πέμπτη και αποκλεισμούς δρόμων, ενώ ζητούν και πανεργατική απεργία. Για το λόγο αυτό, εξάλλου, αποφάσισαν να παραστούν το απόγευμα της Παρασκευής στο 33ο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Βουλιαγμένη. Η συγκέντρωση των φοιτητών έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 στο κτήριο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων.

Την Παρασκευή αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους οι πανεπιστημιακοί. Ο σύλλογος των καθηγητών του Πολυτεχνείου, πάντως, αποφάσισε να σταματήσει την απεργία από τη Δευτέρα.



ΑΠΟ PATHFINDER

Ωστόσο οι φοιτητές μπορούν να διαλύσουν τους αναρχικούς και η αστυνομία οχι? δεν μου φαντάζει και πολύ αληθινό! και μας λένε και για πλαστικές σφαίρες? Πιστεύουν οτι αν τραυματίσουν ενα φοιτητή οι άλλοι θα πούμε ολα καλά? ειναι σίγουρο οτι θα γίνει μάχη και θα χυθεί αίμα...


ααααα..... μπείτε και εδώ στον διαδικτυακό υπουργό

3 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα,ένα είναι το σίγουρο , αυτός ο αγώνας δεν θα σταματήσει σύντομα αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει τακτική...εγώ για τους φοιτητές φοβάμαι μη πάθουν ζημιά απο τις επιχειρήσεις των ΜΑΤ για τους κουκουλοφόρους δεν με νοιάζει στο ελάχιστο.

takis said...

Για ηρεμήστε λίγο και συλλάβετε κανένα κουκουλοφόρο αφου τα "οργανα" αδυνατούν...

Να δω εσας πότε θα σας μαζέψουν οι οδηγοί και καταστηματάρχες..."αγαναχτισμένους" πολίτες τους λένε?

aneksartitos2 said...

τρελοφαντασμενη: συμφωνω απολυτα μονο αυτο φτανει...

takis: ουτε θα τους κανω την χαρη να τους πιασω προς οφελος της κυβερνησης αλλα και να το κανω θα πιασουν και εμενα που θα κατηγορηθω για διαταραξη ειρηνης και θα τιμωρηθω ενω τους κουκουλοφουρους θα τους αφησουν ελευθερους οπως παντα γιατι εχουν βυσματα κλπ παντα αυτο δε γινεται... και εγω διαδηλωνω σαν αγανακτησμενος πολιτης και ειλικρινα χεστηκα για το τελευταιο που λες το ξερω οτι εχουν δικιο αλλα πρψτοι οι πολιτες θα πρεπε να μας υποστηριζουν... και τι μαζεμα εννοεις?