20 πράγματα που μας τρελαινουν

Σίγουρα καθημερινά, πολλά πράγματα σας τρελαίνουν. Άλλα σημαντικά, άλλα ασήμαντα, αλλά εξίσου σημαντικά με τα ασήμαντα.

Τα TOP 20 που μας κάνουν να καταλήγουμε… σε τρελάδικο και στην μόνιμη τρέλα… είναι τα εξής: (και μετά εμένα λένε τρελό… που ποστ άρω στα ρεμάλια)

1. Το συνεχόμενο τικ-τικ στον ώμο, συνοδευόμενο από το απαραίτητο “Να σου πωωωωωω” όταν μιλάς με κάποιον άλλον

2. Όταν ο/η κολλητός/ή σου δεν έχει γκόμενα/ο την βλέπεις σχεδόν κάθε μέρα αλλά και να μην τον/ην δεις μιλάτε τουλάχιστον 3-4 φορές στο τηλέφωνο. Όταν αποκτήσει, τον/ην βλέπεις 1 φορά την εβδομάδα αλλά μαζί με την/ον γκόμενα/ο μήπως και παρεξηγηθεί που πάει κάπου μόνος/η του/ης.

3. Οι άνθρωποι που στήνουν στα ραντεβού. (εχμ είπα θα έρθω σε 10 λεπτά, αλλά από την ώρα που θα ξεκινήσω)

4. Οι υπάλληλοι περιπτέρων/τραπεζών/ψιλικατζίδικων/super market που βαριούνται όταν βιάζομαι.

5. Οι πορτιέρηδες του Rock & Roll (γειά σου ρε Γιώργο Λ.) και παρόμοιοι πορτιέρηδες σε όλην την Αθήνα που σε βάζουν στο μαγαζί ανάλογα την καύλα τους.

6. Οι ταξιτζήδες που νομίζουν ότι οι δρόμοι τους ανήκουν.

7. Οι γριές που σου παίρνουν την σειρά σε διάφορες ουρές χωρίς να ρωτήσουν. Αν τους πεις κάτι παρεξηγούνται και επικαλούνται την ηλικία τους. Αν τους πεις πρώτος κάτι για την ηλικία τους επίσης παρεξηγούνται.

8. Τα τηλεφωνήματα με απόκρυψη και ιδιαίτερα στα οποία δεν μιλάει κανείς.

9. Αυτοί που δεν σηκώνουν τα τηλεφωνήματα με απόκρυψη.

10. Όταν σου καθαρίζουν με το ζόρι το τζάμι στο φανάρι. (θυμάστε το άρθρο με τα παιδιά στα φανάρια;)

11. Pop-up διαφημίσεις χωρίς κουμπάκι για να τις κλείσεις ή έχουν αλλά αργούν πολύ για να το εμφανίσουν.

12. Που κάθε φορά στο cinema υπάρχει ένας ηλίθιος που κάνει σχόλια-αστεία μεγαλόφωνα.

13. Όταν ακούω ιστορίες για μανάδες που κάλυπτουν τον πατέρα/πατριό όταν βιάζει/κακοποιεί παιδιά. Τις νταντάδες που χτυπάνε/κακοποιούν τα παιδιά που προσέχουν. Πόσο μάλλον οι εκπομπές στην τηλεόραση με τέτοια θέματα.

14. Όταν αποφασίζεις να κάτσεις Σάββατο βράδυ σπίτι και η τηλεόραση δεν έχει τίποτα, όλες οι καλές ταινίες είναι νοικιασμένες και δεν σου έχουν βάλει ακόμα την ADSL και στο τέλος κάνει και διακοπή ρεύματος για 1 ώρα.

15. Όταν αρχίζεις να βλέπεις μια σειρά σε DVD (Lost, Desperate Housewives, Prison Break etc)και περνάει 1 μήνας μέχρι να βρεις ελεύθερα τα επόμενα επεισόδια.

16. Για τα αγόρια: Όταν θες να βγάλεις τα μάτια σου με την κοπέλα σου, και σου έχει δείξει τα ίδια σημάδια και στο τέλος σου λέει: “Μωλάκι μου… όχι απόψε, μου πονάει το κεφάλι μου”. Για τα κορίτσια: Όταν τελειώνει πριν από εσένα και ανάβει τσιγάρο. Το χειρότερο είναι να σε ρώτησει: “Σου άρεσε μωράκι μου?”

17. Όταν είμαι κολλημένος στην Εθνική/Κηφισίας/Παραλιακή έχοντας τουλάχιστον 1 ώρα μέχρι να φτάσω και τελειώνει ο αναπτήρας (και του αυτοκινήτου έχει χαλάσει ή δεν υπάρχει γιατί εκεί είναι τώρα ο φορτιστής του κινητού).

18. Να μου απαντάνε σε μια ερώτηση ΑΠΟΛΥΤΑ τεκμηριωμένη με ερώτηση. Πραγματικά, μπορεί να χειροδικήσω!

19. Να είσαι στο λεωφορείο/αεροπλάνο/καράβι/θέατρο κτλπ και να θες να βγάλεις το εισιτήριο σου που πρίν λίγο είχες στα χέρια σου και να μην το βρίσκεις πουθενά. Και να σε περιμένουν και 10 άτομα από πίσω.

20. Να είσαι σε μια δημόσια υπηρεσία από το πρωί (ξέρετε τις ταλαιπωρίας που υπάρχουν στις δημόσιες υπηρεσίες… τουλάχιστον εκεί που παίζουν και 5 όροφοι) και στις 1:00 το μεσημέρι ενώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώνεις… να σου λένε ότι σου λείπει ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ!! (από την ενορία του παπά σας)!!!!! Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! !


απο ρεμαλια

9 comments:

Λούκι said...

21o λόγος
Το ότι ως πεζός δεν έχεις κανένα δικαίωμα στους δρόμους της Αθήνας. Ένα ριμαδοπεζοδρόμιο υπάρχει και αυτό ή θα έχει σκουπίδια ή θα έχουν παρκάρει αυτοκίνητα ή θα το καβαλάνε οδηγοί με μηχανές.
Περπατάω πολύ καθημερινά και υποφέρω...

Καλημέρα

114ΛΕΞΕΙΣ said...

με το 2 με τσάκισες και έχεις και δίκιο.

Mathilde said...

4 11 12 16 18

Tromera!

aneksartitos2 said...

λουκι: τα παραπονα στο δημαρχο παντως δεν εχεις και αδικο... τι να πουν και οι αναπηροι που σε οσα εχουν ραμπες παρκαρουν αυτοκινητα και σε πολλα αλλα δεν εχει καν ραμπες...


padrazo συμφωνω απολυτα ... τπ μ@@νι σερνει καραβι δεν λενε?

mathilde: οντως...

Paranoia said...

αααχαυτά και μερικά ακόμα, ίσως και πολλά, γι αυτό το έριξα στην ανθοδετική και όχι μόνον!
την καλημέρα μου

Alkyoni said...

2
3
6
7
8
10
12
13/13/13/13/13/13/13/13/13
18
καλή σου μέρα
:)

bebelac said...

Να πω ότι δεν έχεις δίκιο; έχεις και παραέχεις- Σωστά τα λες΄και έξοχα! (για το 4 εγώ πάντως, δεν δικαιούμαι να μιλάω) για όλα τ' άλλα επαυξάνω!

Iliaxtida said...

αυτο το 2 ειναι φλεγον θεμα νομιζω..."ο ερωτας τυφλωνει" δεν λενε?? οσο για το 17 μπορεις να κοψεις το καπνισμα!Για να μην εκνευριζεσαι με τους αναπτηρες στο λεω! :)Α!και το 3 προσπαθουμε πολλοι να το κοψουμε.Τι νακανουμε που ειμαστε πολυασχολα παιδια!! :D

Anonymous said...

Στο 4 , 16 και 20 συμφωνώ και στα άλλα φυσικά αλλα αυτά τα τρία για μένα είναι τα χειρότερα.