ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ...




Συνεχίζεται και την Τρίτη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, και η τροχαία είναι σε επιφυλακή για να διευκολύνει την ομαλή επάνοδο των εκδρομέων.

Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στο "Πέταλο του Μαλιακού", λόγω των έργων ενώ καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στη Γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου. Τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας συνεχίζονται με την ίδια ένταση σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας για την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, τονίζει στην ανακοίνωση του, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προτείνει για την αποφυγή ταλαιπωρίας στην περιοχή του πέταλου του Μαλιακού, λόγω ανάσχεσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, οι οδηγοί, κυρίως οι προερχόμενοι από τη δυτική Θεσσαλία (Καρδίτσα-Τρίκαλα), τα Γρεβενά και την Ευρυτανία να ακολουθήσουν το εναλλακτικό δρομολόγιο μέσω Μπράλου-Ορχομενού-Κάστρου.

Εκτιμάται ότι απο την Αθήνα "έφυγαν" για τις ημέρες του Πάσχα, περισσότερα απο 900.000 αυτοκίνητα και η επάνοδος θα γίνει σταδιακά όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, τη Δευτέρα του Πάσχα, επέστρεψαν 350,000 εκδρομείς.

Ωστόσο, για μία ακόμη φορά, ο φόρος αίματος στην άσφαλτο ήταν βαρύς, αν και τα θύματα ήταν λιγότερα από πέρυσι. Συγκεκριμένα από την Κυριακή 1 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο, οι θανάσιμα τραυματισθέντες ήταν 28 έναντι 42 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, οι σοβαρά τραυματισθέντες 27 έναντι 54 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, και οι ελαφρά τραυματισθέντες ήταν 283 έναντι 403 πέρυσι.
PATHFINDER

No comments: